Hurra! söker projekt- och produktionsledare

Hurra! söker en engagerad, utåtriktad och driftig operativ projektledare eller produktionsledare som brinner för att ta hand om våra kunder och koordinera arbetet i gruppen.

Som projekt-/produktionsledare på Hurra! är du ett viktigt ansikte utåt och har en nyckelroll internt. Du kommer att driva och medverka i olika stora projekt och produktioner, inklusive ansvara för kund- och leverantörskontakter samt projektrelaterad administration. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet. Vi tror också att du är bra på att peppa och bidra med positiv energi.

Har du en relevant utbildning i grunden, exempelvis inom media och kommunikation, och några års praktisk erfarenhet av projekt- eller produktionsledning, helst på reklambyrå eller motsvarande? Ser du möjligheter där andra ser problem? Gillar du att ha stenkoll på läget – från start till mål, i stort och smått? Är du nyfiken och full av idéer? Vän med både siffror och bokstäver? Duktig på sociala medier? Då kan det vara just dig vi söker! Ett extra plus är om du är tillgänglig med kort varsel.

Rollen som projekt-/produktionsledare på Hurra! är flexibel och formas med utgångspunkt från din bakgrund, personlighet, kompetens och målsättning.

Intresserad? Maila CV och några rader om dig själv till karolina@hurra.se. Tjänsten tillsätts snarast möjligt, vi kallar till intervjuer löpande.

Hurra!   Besöksadress: Vegagatan 8 | Postadress: 113 82 Stockholm | Telefon: 08-34 91 90 | Cookies