Copy till Hurra!

Vi behöver en grym copywriter som med förtjusning tar sig an allt från riktigt stora kreativa utmaningar till textredigering och korrekturläsning, där höga krav ställs på noggrannhet och språklig säkerhet.

Som copy på Hurra! ansvarar du för att skapa textinnehåll för olika målgrupper i olika kanaler, främst business-to-business. Webbplatser, kundtidningar och årsredovisningar är några exempel. Faktainsamling via research och intervjuer är en viktig del av ditt arbete.

Du har troligtvis några års byråerfarenhet, kanske i kombination med utbildning på Berghs eller motsvarande. Men vi fäster större vikt vid din personlighet än din formella bakgrund. Det viktigaste är att du är en vass skribent och känns som ”en i gänget”. Är du dessutom duktig på att skriva på engelska, har stenkoll på sociala medier och är öppen för uppgifter utanför den ordinarie copyrollen – ja då är vi hemma!

I din yrkesroll är du kreativ, noggrann, påläst, nyfiken, effektiv, handlingskraftig, flexibel, språkligt säker och punktlig – du håller alltid dina deadlines. Som person är du positiv, prestigelös och pålitlig.

Gänget, förresten, det är i dagsläget sex personer som håller till i ovanligt hemtrevliga lokaler vid Odenplan i Stockholm.

Om tycke uppstår, skicka ett kort personligt brev samt cv till anette@hurra.se, senast den 6 december. Intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten, ring 08-34 91 90 eller maila anette@hurra.se.

Hurra! är en liten personalägd byrå vid Odenplan i Stockholm. För oss är det viktigt med prestigelöshet och flexibilitet. Vi erbjuder kreativa lösningar, content marketing, grafisk formgivning och produktion för olika kanaler och målgrupper, främst B2B. Exempel på uppdrag är årsredovisningar, kundtidningar, webbplatser, grafiska profiler, filmer, böcker, broschyrer, annonser, nyhetsbrev, faktablad, monterkoncept och mässmaterial, med mera.

Bland våra kunder finns såväl statliga myndigheter och kommunala bolag som privata företag – av varierande storlek och inom olika branscher. Exempel på kunder är Stockholms Hamnar, Nynäshamns kommun, Sjöfartsverket, Strukton Rail, Etteplan, Lassila & Tikanoja, Bon Hagen, Sprint Bioscience, ADDvise, IDL Biotech, Independent Investment Group och Sveriges Bussföretag.

Hurra!   Besöksadress: Vegagatan 8 | Postadress: 113 29 Stockholm | Telefon: 08-34 91 90 | Cookies