Ta en sväng förbi Gärdets tunnelbana…

…och spana in Stockholms Hamnars fina Värtapir-monter. Där kan du bland annat se en modell som föreställer ett förslag på hur Värtapiren med omgivning kan komma att se ut. Hurra! har stått för idé och utformning av montern.

Utbyggnaden av Värtapiren i Värtahamnen i Stockholm är ett av de största och mest aktuella projekten i Stockholms Hamnar just nu. Tillsammans med Stockholms stad utvecklar Stockholms Hamnar en ny entré till Stockholm. Piren i Värtahamnen ska byggas ut för att modernisera och effektivisera hamnverksamheterna. Samtidigt frigörs attraktiv mark för ny bebyggelse i hamnområdet. Innehållet i montern beskriver utbyggnaden av Värtapiren och kommer ständigt att uppdateras under byggnationens gång. Hurra! producerar materialet.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies