Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

52-sidig produktkatalog för Ericsson Network Technologies

I mars 2010 producerade vi en 52-sidig produktkatalog för Ericsson Network Technologies. Katalogen, en uppdaterad version av föregångaren som vi tog fram 2008, listar företagets optiska fiberkablar med tillhörande produkter och är avsedd att användas i olika säljsituationer.

Omslaget till Ericsson Network Technologies produktkatalog

Ett uppslag ur Ericsson Network Technologies produktkatalog

Ett uppslag ur Ericsson Network Technologies produktkatalog

Ett uppslag ur Ericsson Network Technologies produktkatalog

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies