Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Nordic Rail Future Transport 2011 – en hösttradition

Att skapa montrar med innehåll för Nordic Rail Future Transport har blivit lite av en tradition här på Hurra!. Mässan går av stapeln på Elmia i Jönköping vartannat år. I år medverkade fyra av våra kunder – ÅF, Strukton Rail, RushRail och TrainDrivers. På plats fanns förstås också våra projektledare för att se till att allt fungerade som planerat. Det gjorde det – montrarna var välbesökta, materialet uppskattat och kunderna nöjda.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies