Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Ny webbsida för Openpoint!

Openpoints webbsida – stationär dator, surfplatta och mobiltelefon.

Hurra! har producerat Openpoints nya webbplats som nu har publicerats. Openpoint är ett mjukvaruhjälpmedel för hela bygg- och fastighetsbranschen. En digital plattform som samlar hela byggprocessen på ett ställe och gör den åtkomlig för alla inblandade, i alla faser, både tekniskt och administrativt. Allt tack vare digitala tvillingar.

Webbplatsens struktur, texter och innehåll har vi på Hurra! producerat, bland annat med hjälp av den grafiska profil och manual vi tidigare tagit fram för Openpoint. Ett roligt men krävande arbete med en mycket speciell produkt. Se resultatet här openpoint.se

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies