Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Ny årsredovisning för Formpipe klar!

Omslaget till Formpipes årsredovisning 2023

För sjunde gången har vi haft nöjet att producera Formpipe Software års- och hållbarhetsrapport. Formpipe är ett svenskt mjukvarubolag med kontor i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, USA och Australien som är aktienoterat på NASDAQ Stockholm. Hurra! har bidragit med projektledning, grafisk form, illustration, copy och korrekturläsning samt säkrat att digitala årsredovisningar publicerats på rätt dag och färdigtryckta levererats till kund i tid. Årsredovisningen har producerats på två språk, svenska och engelska.

Vi är givetvis glada för förtroendet och alla vitsord vi fått från dem:

Hurra! Vilket fantastiskt samarbete med vår årsredovisning!”

Ett uppslag ur Formpipes årsredovisning 2023

Ett uppslag ur Formpipes årsredovisning 2023

Ett uppslag ur Formpipes årsredovisning 2023

Ett uppslag ur Formpipes årsredovisning 2023

Ett uppslag ur Formpipes årsredovisning 2023

Ett uppslag ur Formpipes årsredovisning 2023

Ett uppslag ur Formpipes årsredovisning 2023

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies