Openpoint grafisk manual

Hurra! har tagit fram en grafisk manual för det nystartade mjukvaruföretaget Openpoint.

Som nystartat företag behövde Openpoint hjälp med det mesta. Vi tog fram en ny logotyp baserad på en äldre prototyp som vi bearbetade och färdigställde. Vi tog fram typsnitt, färger, dekormönster och ett bildspråk för en för företaget passande och modern profil. Vi har även applicerat profilen på en hel del material redan – bland annat visitkort, mäss- och utställningsmaterial, profilkläder och påbörjat en webbplats för Openpoint.

Omslaget för Openpoints grafiska manualEtt par sidor ur Openpoints grafiska manual Ett par sidor ur Openpoints grafiska manual Ett par sidor ur Openpoints grafiska manual

Openpoint är ett mjukvaruhjälpmedel för hela bygg- och fastighetsbranschen. En digital plattform som samlar hela byggprocessen på ett ställe och gör den åtkomlig för alla inblandade, i alla faser, både tekniskt och administrativt. Allt tack vare digitala tvillingar.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies