Kundkonferens för Formpipe

Omslaget till programbladet

22–23 mars var det dags för Formpipes årliga konferens och kundträff, den här gången på Hotell Hilton Slussen med temat ”Tillsammans bygger vi ett digitalt samhälle att lita på”. Cirka 200 gäster och ett 50-tal medarbetare var anmälda för de två dagarna med ett späckat program. Föredrag, produktinformation och workshops uppblandat med trevligt mingel, kaffe och middag med underhållning.

Som så många gånger tidigare var Hurra! anlitade för eventet, både som konsult och med ansvar för all grafisk dekor, informationsmaterial och trycksaker. Vi producerade bland annat 250 individuella namnbrickor med nyckelband, giweaways för goodiebags till alla deltagare samt programblad, skyltar, beachflaggor, rollups med mera. Vi dokumenterade även kundträffen med filmare på plats för produktion av en kort eventfilm.

Ett lyckat event som Formpipe var mycket nöjda med.

Rollup, namnbrickor och väggskyltarBeach-flaggor

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies