Däckspecialistens nya webbsida

Däckspecialistens webbsida

Däckspecialisten i Huddinge har fått en ny och snygg webbplats! Givetvis fick Hurra! uppdraget att producera den även denna gång. Första gången gjorde vi enbart en uppdatering av form och innehåll på en befintlig plattform som dom hade använt en längre tid. Nu ville man ha en mer modern och lättjobbad webbplats som dom själva enkelt skulle kunna underhålla.

Vi producerade därför den nya webbplatsen i WordPress med ett eget tema vi tagit fram. Snyggt, strukturerat och användarvänligt – precis som kunden ville ha det. Hurra! ansvarade för struktur, copy, form och produktion. Nu kan kunder lätt och överskådligt boka sina besök och få relevant information om Däckspecialistens alla tjänster. Varför inte kolla och kanske boka ett besök själv här på dackspecialisten.se

Däckspecialisten är en fristående bilverkstad som ingår i Däckteam Sverige AB. Genom Däckteam har man tillgång till hela deras utbud av däck och fälgar. Däckspecialisten ingår även i de två företagskedjorna Dinitrol rostskydd och Ditec bilvård.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies