Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Kontorsutsmyckning!

Biotech-koncernen AroCell, en av våra återkommande kunder, ville ha hjälp med utsmyckning av sin nya kontorsmiljö i Bromma. Ett kul och lite annorlunda jobb för oss på Hurra! Vi har tidigare hjälpt andra företag med liknande saker och kom upp med skisser och idéer på vad vi tyckte dom skulle göra.

En del av uppdraget var att få ner ljudvolymen i deras konferensrum, kontor och gemensamhetsutrymmen för bland annat lunch och fika. Vår lösning blev ett antal specialproducerade ljudabsorberande större tavlor med motiv från deras egen verksamhet. Tillsammans med fotograf tog vi fram ett antal tavelmotiv med deras egna produkter som tema. Ett inte helt enkelt uppdrag med produkter för tester inom onkologi och bakteriologi – eller blod- och urintest i dagligt tal!

Akustiktavlorna dämpar störande ljud med en 40 mm tjock ljudabsorbent placerat osynligt bakom motivet i tavlan. Tavlorna specialanpassades även storleksmässigt utifrån AroCells specifika rum och utrymmen. Dessutom tog vi fram en tredimensionell företagslogotyp att förgylla deras entré och lobby.

AroCell's logo

Koncernen AroCell består av bolagen AroCell AB och IDL Biotech och är specialiserat inom onkologi och bakteriologi. Koncernen har en bred produktportfölj av olika tester som används av kliniker och sjukhus för att säkerställa att patienterna får bästa möjliga behandling. AroCell (AROC) är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies