Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Formpipe Brand guidelines

Omslaget till Formpipes Brand Guidelines 3.0

Under 2021 hjälpte vi Formpipe Software att ta fram en övergripande Brand guide med företagets profil och identitet samt en Style guide med grafiska riktlinjer och tips. Två omfattande och innehållsrika guider på totalt 92 sidor.

I år har vi hjälpt dem med att producera en lite lättare, kombinerad variant, för interproduktion av dessa två ganska tunga och omfångsrika guider. Här finns det mest elementära med så som logotypvarianter, färger, typsnitt, bildval och en hel del mallar. Även en kort inledning med identitet och språkråd finns med. En begriplig och lättarbetad guide för alla anställda – i första hand!

Formpipe är ett svenskt mjukvarubolag som är aktienoterat på NASTAQ Stockholm.

Sidor ur Formpipes Brand Guidelines 3.0 Sidor ur Formpipes Brand Guidelines 3.0 Sidor ur Formpipes Brand Guidelines 3.0Sidor ur Formpipes Brand Guidelines 3.0 Sidor ur Formpipes Brand Guidelines 3.0

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies