Tilia Fastigheters webb!

Tilia Fastigheters webbsida

Tilia Fastigheter har nu fått sin egen webbplats!

Hurra fick uppdraget att ta fram en grafisk profil och logotyp i slutet på 2019 och vi har nu även producerat deras nya webbplats. Uppdraget var att göra en enkel men stilren sida som är lättnavigerad för både nya och befintliga kunder. Man ville även lätt kunna uppdatera webben med nya fastighetsobjekt varför WordPress var det självklara valet att producera sidan med. Se sidan här tiliafastigheter.se

Tilia Fastigheters verksamhet är inriktad mot att utveckla och förvalta högkvalitativa fastigheter i centrala Stockholm. Tilia Fastigheter AB är ett helägt dotterföretag till Skirner AB.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies