Boktriologin om Stockholms Hamnar komplett!

De tre böckerna om att bygga en hamn.

Boken om bygget av Stockholm Norvik Hamn är nu tryckt och klar!

I bokserien ”Att bygga en hamn”, som handlar om Stockholms Hamnars tre stora hamnprojekt under 2000-talet, kom den första boken ut hösten 2016 och beskriver arbetet med Värtahamnen. Den andra boken som beskriver om- och tillbyggnaden av Kapellskärs hamn, kom 2017. Nu är även den avslutande boken i trilogin klar, som handlar om den helt nybyggda godshamnen Stockholm Norvik Hamn.

Även denna gång blev det en snygg, inbunden ”coffee table book” i linje med de andra två böckerna. Boken på 204 sidor beskriver hur den nya godshamnen Stockholm Norvik Hamn i Nynäshamn har vuxit fram. Från byggstarten 2016, med många års planering, noggranna förberedelser, hårt arbete och en lång rad utmaningar fram till en färdig godshamn med 1 400 meter kaj, fyra containerkranar och en ny järnvägsförbindelse som invigdes den 27 maj 2020.

Hurra! har även denna gång ansvarat för intervjuer, text- och bildlösningar, grafisk form, illustrationer och produktion.

Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies