Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Boktriologin om Stockholms Hamnar komplett!

De tre böckerna om att bygga en hamn.

Boken om bygget av Stockholm Norvik Hamn är nu tryckt och klar!

I bokserien ”Att bygga en hamn”, som handlar om Stockholms Hamnars tre stora hamnprojekt under 2000-talet, kom den första boken ut hösten 2016 och beskriver arbetet med Värtahamnen. Den andra boken som beskriver om- och tillbyggnaden av Kapellskärs hamn, kom 2017. Nu är även den avslutande boken i trilogin klar, som handlar om den helt nybyggda godshamnen Stockholm Norvik Hamn.

Även denna gång blev det en snygg, inbunden ”coffee table book” i linje med de andra två böckerna. Boken på 204 sidor beskriver hur den nya godshamnen Stockholm Norvik Hamn i Nynäshamn har vuxit fram. Från byggstarten 2016, med många års planering, noggranna förberedelser, hårt arbete och en lång rad utmaningar fram till en färdig godshamn med 1 400 meter kaj, fyra containerkranar och en ny järnvägsförbindelse som invigdes den 27 maj 2020.

Hurra! har även denna gång ansvarat för intervjuer, text- och bildlösningar, grafisk form, illustrationer och produktion.

Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn Ett uppslag ur boken Att bygga en hamn – Stockholm Norvik Hamn

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies