Distansjobb, samarbete och möjligheter!

Årsredovisningar 2019

Vi lever i en utmanande tid. Flexibilitet och nytänkande har blivit viktigare än någonsin. För oss på Hurra! har det inneburit att den senaste tiden präglats av hemmajobb vid köksbordet, digitala möten via Zoom och fullt fokus på vårens produktioner.

Tack vare våra väl inarbetade rutiner inom arbetsgruppen och med våra kunder har vi denna säsong bland annat producerat ett antal snygga och värdeskapande årsredovisningar för Formpipe Software, IDL Biotech och Stadsrevisionen. Vi har bidragit med projektledning, grafisk form, illustration, copy och korrekturläsning och säkrat att digitala och färdigtryckta årsredovisningar landat i tid hos kund. Intressant och spännande läsning för deras intressenter och träffsäkra jobb för oss på Hurra!

I tider när samhället går på sparlåga är det extra viktigt för företag att synas och skapa starka, genomarbetade kommunikationsverktyg. Trots, eller kanske till och med ”tack vare” covid-19, finns det stora möjligheter att nå ut brett, även hemifrån köksbordet. Just nu kanske tajmingen är oväntat perfekt för att ta tag i det där som annars så lätt släpar efter – kommunikationen.

Så, behöver ni snabb och professionell hjälp med er marknadskommunikation har ni hamnat rätt. Vi fokuserar inte på problemen, vi ser möjligheterna!

Hör av er så ser vi vad vi kan göra tillsammans.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies