Nystart på ny adress

Hurra, vi har flyttat! Efter många år på Vegagatan har vi under sommaren tagit klivet från Odenplan till Torsplan. Kanske ett litet steg för mänskligheten men ett stort för Hurra! Vi sitter nu i nya, fräscha lokaler på trevliga Gävlegatan där vi flyttat in hos reklambyrån Spinn. Inspirerande och roligt. Förutom vår nya adress är allt som vanligt för kunder och leverantörer.

Vår arbetslust är på topp och vi har ingen tid att förlora. Öppet hus i Stockholm Norvik Hamn står för dörren, samtidigt som vi slutspurtar med höstens nummer av Spåradiskt, Strukton Rails kund- och medarbetartidning. Hör av dig om du behöver hjälp med riktigt bra marknadskommunikation B2B.

Gör som vi – gör en härlig nystart!

Vår adress är nu: Gävlegatan 12A, 113 30 Stockholm

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies