Hurra! Nya kunder!

Hurra! har under våren inlett nya samarbeten med bland andra IT-företaget Hitone och restaurangen Texas Longhorn Östermalm. Vi hälsar våra nya kunder välkomna och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Hitone utvecklar och säljer innovativa IT-lösningar och tjänster för att effektivisera företags affärsprocesser inom olika områden. Hurra! har skapat ett antal illustrerade figurer som används för att beskriva företagets verksamhet i olika sammanhang samt ska även ta fram en broschyr där företaget presenteras.

För Texas Longhorn Östermalm har vi tagit fram en drinklista, bestående av en pärm med utbytbart innehåll, i samband med att de öppnade sin nya rom- och tequilabar i april – ett roligt och lite annorlunda uppdrag. Vi har tidigare producerat menyer och annat material för Restaurang Wasahof.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies