Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

EnergoRetea – animerat julkort

EnergoRetea beställde en kort animerad film att lägga upp på sin webbplats, ett tryckt julkort att skicka ut till sina kunder och en banner till webbplatsen. Filmen skulle ha jultema, men samtidigt spegla EnergoReteas miljöarbete. Bannern och det tryckta julkortets funktion var att locka mottagaren att gå in på energoretea.se och titta på filmen.

Hurra! producerade animerade julkort åt EnergoRetea 2001, 2002 och 2003, och vi skapade då en EnergoRetea-superhjälte, Reteanen, som i olika scenarion löste problem som ledde till att ”julen räddades”. Detta år valde vi att göra en hustomte som rycker ut och lagar vindkraftverket som försörjer den julfirande staden med el.

Den animerade filmen utspelas i en liten stad som firar jul, men plötsligt blir allt svart och tyst och vindkraftverkets turbin stannar. I horisonten skymtar en figur som snabbt rör sig närmare. Det är EnergoReteas hustomte som kommer till staden för att laga vindkraftverket så att befolkningen kan fortsätta sitt julfirande.

Bannern och det tryckta julkortet visar silhuetten av EnergoReteas hustomte samt en uppmaning att gå in på EnergoReteas webbplats och se filmen.


Se det animerade julkortet här →

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies