Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hej 2009, kul att se dig!

Och hej vardag! Det kan vara lite trögt till en början, det där med att komma ihåg att skriva 2009 istället för 2008 och att komma ihåg lösenordet till jobbdatorn. För att inte tala om hur trögt det är att gå upp tidigt på morgonen. Men på något vis är det också rätt skönt att komma igång igen. Här på Hurra! väntar mycket roligt jobb under året som ligger framför oss.

Vi ser bland annat fram emot att vårt arbete med Volvo Ocean Race Stockholm Stopover kommer att gå in i sin mest intensiva fas och att komma igång ordentligt i samarbetet med nytillkomna kunder, exempelvis Hjälpmedelsinstitutet. God fortsättning!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies