Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! för Volvo Ocean Race Stockholm Stopover

Volvo Ocean Race Stockholm Stopover 2009

Nu är världens tuffaste seglingstävling här! Den 14–25 juni står Stockholm för första gången som värd för den världsomspännande seglingstävlingen Volvo Ocean Race. Hamnstoppet kallas Stockholm Stopover och är det sista hamnstoppet innan slutmålet i S:t Petersburg. Det blir förmodligen det största evenemanget i Sverige under 2009. Minst en halv miljon människor beräknas besöka ”Race Village” på Skeppsbron i Stockholm. Hurra! arbetar i projektledningsgruppen som har handplockats för att driva och genomföra Volvo Ocean Race Stockholm Stopover.

Tillsammans med bland annat Stockholms Hamnar arbetar vi på Hurra! med planering, strategi och grafisk formgivning. I vårt uppdrag för Volvo Ocean Race Stockholm Stopover ingår bland annat trycksaker, utställningar, filmer, mässmontrar och marknadsföringsmaterial. Allt produceras enligt en utarbetad grafisk profil signerad Hurra!. Stockholms stad är värd och Stockholms Hamnar är operativt ansvarig för evenemanget.

Läs om uppdraget och se bilder här →

Stockholm är också hemmahamn för två av de deltagande båtarna i Volvo Ocean Race, Ericsson 3 och Ericsson 4. På Skeppsbron hittar du Volvo Open 70 Marina där du från den 17 juni har möjlighet att se alla tävlingsbåtar på nära håll. Framåt kvällen fylls evenemangsområdet ”Race Village” på Skeppsbron och i Kungsträdgården av musik och festligheter. Du kan besöka restauranger och barer och se liveframträdanden av bland andra Eric Gadd, Alcazar, Charlotte Perrelli och The Poodles.

Missa inte Stockholmspaviljongen i Kungsträdgården! Vi på Hurra! har tillsammans med Expo Unlimited tagit initiativet till Stockholmspaviljongen där Vision 2030 presenteras och Stockholms Hamnar, Stockholms stad, Citybanan, Swedbank och SGA Fastigheter informerar om sina projekt. Syftet med paviljongen är att visa upp Stockholm som en expansiv region där staden visar upp sin framtidsvision, nya projekt och sitt miljöarbete. Hurra! har stått för idé, design, innehåll och uppbyggnad. På plats finns även 44 kvadratmeter stor modell av Stockholm som visar de olika projekten som ingår i Vision 2030 samt en modell av den nya Värtapiren. Du hittar paviljongen på gångvägen utanför Café Opera, vid statyn av Karl den XII. Välkommen!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies