Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Rivstart på hösten

Soliga, lata dagar är ett minne blott – nu är det full fart framåt som gäller. Hösten har dragit igång med ett flertal spännande projekt för bland andra Strukton Rail, ÅF, Volvo Ocean Race, TYA, Energimyndigheten och Stockholms Hamnar.

För Strukton Rail producerar vi personaltidningen Spåradiskt, nio faktafoldrar, en corporate broschyr, grafisk manual och – inte minst – en monter för mässan Nordic Rail Future Transport den 6-8 oktober. Även för ÅF Infrastruktur tar vi fram en monter med innehåll för mässan. En avslutande utvärderingsrapport fullbordar vårt engagemang i Volvo Ocean Race Stopover Stockholm 2009. TYAs årliga branschkataloger är under produktion, liksom ett par broschyrer för Energimyndigheten. För Stockholms Hamnars räkning tar vi fram informations-material om Strömkajen, som ska rustas upp, ett presentationskit för Värtahamnen, ”the royal seaport”, och en hel del annat.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies