Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Sjöhistoriska – Shipping & Shopping

Stockholms Hamnars utställning ”Den naturliga vägen till Stockholm” på Sjöhistoriska museetStockholms Hamnars utställning ”Den naturliga vägen till Stockholm” på Sjöhistoriska museetStockholms Hamnars utställning ”Den naturliga vägen till Stockholm” på Sjöhistoriska museetStockholms Hamnars utställning ”Den naturliga vägen till Stockholm” på Sjöhistoriska museet

I december 2010 invigdes Stockholms Hamnars utställning på Sjöhistoriska museet i Stockholm. Hamnens utställning ”Den naturliga vägen till Stockholm” är en del av Sjöhistoriskas stora utställning ”Shipping & shopping”. Utställningen, som pågår i två år, visar och berättar varför Stockholms Hamnar är den naturliga vägen och hur Stockholms Hamnar arbetar för att göra Stockholm ännu Större, Vackrare och Grönare!

Målgruppen är barn mellan 9 och 13 år. Här kan de testa sina hamnkunskaper genom att svara på frågor samt utföra spännande aktiviteter med hjälp av sina sinnen.

I utställningen finns en modell över Stockholm-Mälardalen, med hamnarna i Stockholm, Kapellskär och Nynäshamn i fokus, samt möjlighet att lyssna till en speaker som berättar om hamnarna.

Hurra! ansvarar för kreativa lösningar, grafisk form och produktion av hela utställningen, inklusive modell, skyltar, digitala presentationer och aktiviteter.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies