Årets första Spåradiskt på gång

Produktionen av Spåradiskt 1/11, Strukton Rails kund- och personaltidning, pågår för fullt. Numret innehåller bland annat artiklar om Holmenkollenbanan som ska vara klar till skid-VM i Oslo i februari, järnvägens lönsamhet i Norge kontra Sverige, säkerhet vid spårarbete samt ny utrymningsbelysning i Stockholms tunnelbana.

Tidningen har sedan 2003 producerats av Hurra! som även skapade den nuvarande grafiska formen 2007. Från och med 2010 har Hurra! fått utökat ansvar för Spåradiskt, vilket betyder att vi helt och hållet leder redaktionsarbetet med skribenter, fotografer och andra inblandade. Redaktionen består av vår uppdragsgivare, två fasta externa skribenter samt copywriter, ad och projekt- och produktionsledare från Hurra!.

I vårt arbete ingår att ha en övergripande redaktionell roll där vi planerar innehåll och utvecklar teman och artiklar i tidningen tillsammans med vår uppdragsgivare. Hurra! styr sedan hela produktionsprocessen med formgivning, textredigering, kontakter med skribenter och fotografer, bildval, bildinköp, grafisk produktion samt ansvar för tryckning och distribution.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies