Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Broschyr för korttillverkaren MegaCard

Omslaget till broschyren Nya möjligheter med framtidens bankkort

För korttillverkaren MegaCard har vi tagit fram en säljbroschyr som riktar sig till banker. Budskapet är att MegaCard skapar nya affärsmöjligheter för banker med sina nytänkande kortlösningar – från design till distribution. Vi ansvarade för faktainsamling och intervjuer, copy, kreativa lösningar, fotografering, grafisk form samt produktion. Broschyren är den första i en serie som ska presentera företagets kortlösningar gentemot olika målgrupper. Fortsättning följer.

Ett uppslag ur broschyren Nya möjligheter med framtidens bankkortEtt uppslag ur broschyren Nya möjligheter med framtidens bankkortEtt uppslag ur broschyren Nya möjligheter med framtidens bankkortEtt uppslag ur broschyren Nya möjligheter med framtidens bankkortEtt uppslag ur broschyren Nya möjligheter med framtidens bankkort
Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies