Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Utställningsmaterial och trycksaker för Hemtjänst Norrmalm

Hemtjänst Norrmalm på Äldreomsorgsmässan

Hemtjänst Norrmalm kontaktade oss för att få hjälp med idéer och framtagning av trycksaker för en monter på Äldreomsorgsmässan på Norra Latin den 20 oktober. Resultatet blev en liten monter på 1 x 2 meter, en vepa som prydde bakre väggen, en uppskattad broschyr som ska användas även efter mässan, namnskyltar och pikétröjor. Broschyren vänder sig till personer som ska välja utförare av hemtjänst, äldre personer, funktionshindrade och deras anhöriga. Hurra! ansvarade för kreativa lösningar, fotografering, faktainsamling, copy samt grafisk produktion. Trycksakerna producerades i enlighet med Stockholm stads grafiska profilregler.

Omslaget och ett uppslag ur broschyren Hemstjänst Norrmalm – Ett bra val!Ett uppslag ur broschyren Hemstjänst Norrmalm – Ett bra val!Ett uppslag ur broschyren Hemstjänst Norrmalm – Ett bra val!
Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies