Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Vi ses väl på Hamnens Dag den 30/9?

Hamnens DagSöndagen den 30/9 kl. 11–16 är det sjöfarts- och familjefest vid Slussen. Många spännande fartyg ligger vid kaj. Kom ombord och prata med besättningen, se spektakulära uppvisningar, bekanta dig med utställare, njut av underhållningen och upplev den fantastiska sjöfartsstaden Stockholm. Stockholms Hamnar möter du i Stora Tullhuset. Där kan du se och höra hur hamnarna kommer att se ut i framtiden samt tävla om fina priser.

Hurra! har tagit fram teaser, program, annonser, webbanner, informationstorn till eventområdet, vepor, skyltar, evenemangsbanér, giveaways med mera. Vi har även ansvarat för Stockholms Hamnars egen utställning i Stora Tullhuset, med information om deras stora utvecklingsprojekt samt budskapsfigurer i naturlig storlek som berättar hur gods- och passagerartrafiken gynnar olika målgrupper. I utställningen ingår även ”Container på stan” som visar en varas väg via Stockholms Hamnar. Här får man följa kaffebönan hela vägen från Brasilien till Solna, där importföretaget Arvid Nordquist producerar sitt kaffe.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies