Responsiv webbplats för Nacka Display House

Nacka Display House

I mitten av maj lanserade Exporent en ny webbplats med inkluderad onlinebutik för Nacka Display House – framtagen av Hurra!.

Nacka Display House är en avdelning inom Expo Rental System – en totalleverantör av monterlösningar för mässhallar och olika arrangörer, med fokus på uthyrning av utrustning och inredning samt monterbyggnation. Från och med 2015 erbjuder Nacka Display House artiklar för onlineförsäljning för utställare och företag som behöver hjälp med sin exponering. De kan även utforma ritningar och monterförslag, samt erbjuda reklamproduktion och kommunikationstjänster i samarbete med Hurra!.

Vi på Hurra! har ansvarat för produktion, grafisk design, viss copy samt textredigering. Webbplatsen använder WordPress och e-handelssystemet WooCommerce.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies