Sprint Bioscience – for life, health and happiness!

I samband med Sprint Bioscience medverkan på BIO-Europe Spring 2016, fick Hurra! uppdraget att ta fram en film för ljustavlan intill E4:an vid Kistamässan. Filmen visades före och under de tre dagar som mässan pågick.

Uppdraget var att på 10 sekunder presentera Sprint Bioscience verksamhet och göra varumärket mer känt hos allmänheten.

I filmuppdraget ingick kreativa lösningar av text och bild samt produktion. Filmen bestod i en kavalkad av ansikten på personer i olika åldrar, från ung till gammal och av olika kön och etnicitet. Tillsammans förmedlade de budskapet att Sprint Bioscience forskning bidrar till hälsa och lycka genom hela livet.

Sprint Bioscience är ett läkemedelsföretag med fokus på cancer och tumörmetabolism.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies