Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Premiärjobb för Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja broschyr

I augusti inledde vi ett samarbete med serviceföretaget Lassila & Tikanoja. Vårt första uppdrag var att ta fram broschyr- och utställningsmaterial för, i första hand, företagets medverkan på Elmia Städ 22–24 september.

Lassila & Tikanoja, L&T, är ett av de större företagen i Sverige inom fastighetsnära tjänster. De skapar kundanpassade servicelösningar för alla typer av fastigheter såsom kontor, gallerior, köpcentrum och butiker, fabriker, skolor, logistikanläggningar, allmänna områden, offentliga byggnader samt restauranger.

Hurra!s uppdrag var att ta fram en övergripande företagsfolder, fem faktablad som presenterar företagets olika servicekoncept och visitkort samt vepor, rollups och tävlingsformulär till L&T:s monter på mässan Elmia Städ. Vi ansvarade för bildlösningar, grafisk form, originalproduktion, faktainsamling inklusive citat från kunder samt copywriting.

– Hurra! har gjort ett mycket grundligt och professionellt jobb och kom med genomtänkta tips och råd! De kändes tryggt hela vägen, säger Matthias Lindholm på L&T.

Nu ser vi fram emot att lära känna L&T ännu bättre genom fortsatt gott samarbete!

Lassila & Tikanoja broschyr

Broschyr, inlaga

Lassila & Tikanoja produktblad

Produktblad, framsidor

Lassila & Tikanoja produktblad, fram- och baksida

Produktblad, fram- och baksida

Lassila & Tikanoja tavlingsformular

Tävlingsformulär

Lassila & Tikanoja visitkort

Visitkort

Lassila & Tikanoja rollup

Rollup

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies