Öppet hus i Stockholm Norvik Hamn

Öppet hus – Stockholm Norvik HamnÖppet hus – Stockholm Norvik HamnÖppet hus – Stockholm Norvik HamnÖppet hus – Stockholm Norvik HamnÖppet hus – Stockholm Norvik Hamn

Ett år har gått sedan byggstarten av Stockholm Norvik Hamn. Det firade Stockholms Hamnar med Öppet hus. Och vilken dag det blev – strålande sol, intresse över förväntan och mycket positiva reaktioner! Många nyfikna åkte guidade bussturer, kikade in i framtiden med virtual reality och tittade på de stora maskinerna.

Hurra! har hängt med som kommunikationspartner hela vägen längs planeringen av den nya hamnen och självklart var vi med på ett hörn även denna dag. Förutom att agera bollplank tog vi fram annonser, skyltar och informationsmaterial. Har du något att fira eller visa upp? Vi hjälper dig med idéer och produktion av nästa event!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies