God jul önskar Hurra!

God jul önskar Hurra!

151 nya uppdrag, 9 nya kunder, 4 nya samarbeten, 1 ny medarbetare, 2 863 koppar kaffe, 2 prisnomineringar, 8 AW, 3 quiz, 2 vurpor, 32 plåtningar, 7 tårtor, 246 bullar, 339 kundmöten. Ungefär så kan vi sammanfatta 2017.

Året var fartfyllt, peppigt, roligt, skrattigt, grymt, fett, sjukt kul, utmanande, intensivt, lärorikt, kreativt, regnigt, soligt. Vi har bekantat oss med VR, elcyklar, converters, mikroskop, bullerplank, fonder, däckbyten, äldreomsorg, tågluff, Zimtschnecken, retargeting – och mycket mer. Precis som det ska vara.

Hoppas att du, som vi, känner dig nöjd och redo för ett nytt år. Nu laddar vi om, unnar oss några dagars julmys och ser fram emot att återse er alla 2018.

Istället för klappar skänker vi även i år en gåva via ActionAid och fortsätter att stödja våra tre fadderbarn under 2018. Tack för att du gör det möjligt.

God jul och gott nytt år!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies