Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

The Tall Ships’ Races 2007

Världens största segelfartygstävling gästar Stockholm den 27–30 juli. Stockholms Hamnar arrangerar evenemanget och Hurra! ansvarar för marknadsföring samt produktion av informationsmaterial som används inför och under sjöfartsfesten.

Uppdraget omfattar en mängd åtgärder och aktiviteter, bland annat utsmyckning av Stockholms Hamnars tält på Skeppsbron, en frågetävling, annonser, ett flertal foldrar och broschyrer, utställningsmaterial, fotografering och mycket mer.

Senast Stockholm var värdstad för tävlingen, 2000, besöktes evenemanget av 750 000 personer. Även då var Hurra! engagerade som reklambyrå.

The Tall Ships’ Races bör förstås upplevas på plats, men resultatet kommer även kunna beskådas på hurra.se efter sommaren.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies