Vi lanserar vår nya webbsida

Den som väntar på något nytt väntar alltid för länge, brukar man ju säga :) Våra kunder kommer naturligtvis först, och därför har vi titt som tätt fått skjuta på produktionen och färdigställandet av vår nya webbsida. Men nu behöver du inte vänta längre. Vår nya webbsida ligger äntligen ute – Hurra!

Samtidigt med produktionen av vår publika webbsida har vi utvecklat ett enkelt publiceringsverktyg som kommer att förenkla vårt arbete med att hålla innehållet aktuellt och intressant.

Nytt är också möjligheten för våra kunder att logga in på vår webbsida och hämta eller lämna material till/från oss på Hurra!

Vi hoppas att du kommer att få anledning att besöka oss ofta. Om du är nyfiken på vad som händer hos oss, eller vill få inspiration och se smakprov på vad vi har gjort åt våra kunder, så är hurra.se rätt ställe.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies