Jubileumsnummer för kundtidningen Censeo

Olika omslag för Reteas kundtidning CenseoEtt omslag och uppslag ur Reteas kundtidning CenseoEtt uppslag ur kundtidningen CenseoEtt uppslag ur kundtidningen CenseoEtt uppslag ur kundtidningen CenseoEtt uppslag ur kundtidningen CenseoEtt uppslag ur kundtidningen CenseoEtt uppslag ur kundtidningen CenseoEtt uppslag ur kundtidningen Censeo

Teknikkonsultföretaget Retea fyller 10 år – det firas med ett specialnummer av Censeo. Numret blickar tillbaka på åren som gått och lyfter fram intressanta händelser och nyckelpersoners berättelser, bland annat av när företaget grundades 1996. Men jubileumsnumret bjuder också på intressanta kundcase inom olika affärsområden, notiser om aktuella händelser i företaget och branschen samt presentation av nyanställda – precis som vanligt.

Hurra! har sedan 2001 producerat kundtidningen Censeo för Retea. Tidningen kommer ut två till fyra gånger per år. Innehållet baseras på intervjuer med berörda kunder samt ansvariga på företaget. Syftet är att potentiella och befintliga kunder ska kunna läsa om nyttan och resultatet av Reteas lösningar. Hurra! ansvarar för tidningens grafiska profil, bildlösningar och fotograferingar, research och faktainsamling via intervjuer, copy samt originalproduktion.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies