Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Banproduktion blir Strukton Rail

Svensk Banproduktion, vår kund sedan många år, ingår sedan en tid tillbaka i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Railinfra.

Förutom över femtio års erfarenhet av underhåll och entreprenad inom tunnelbana och järnväg kan företaget med Strukton Railinfra i ryggen erbjuda ett större nätverk och betydligt större resurser än tidigare.

Nu byter de namn till Strukton Rail, vilket har lett till flera uppdrag för Hurra!; annonsering, redesign av webbsida samt framtagning av profilmaterial.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies