Framtidens godshamn i Östersjön

Stockholms Hamnar bygger en ny godshamn på Norvikudden i Nynäshamn. En ny hamn är ett spännande och långsiktigt projekt som kräver mycket information till många olika målgrupper och i flera olika steg.

Hurra! har under resans gång tagit fram en stor mängd material som informerar om varför den nya hamnen byggs och vad den kommer att betyda – broschyrer, annonser, utställningsmaterial, vägskyltar och mycket mer.

På Bomässan i Nynäshamn den 25-26 augusti fanns Stockholms Hamnar på plats för att berätta för företag och boende i Nynäshamn om den nya hamnen. Hurra! designade utställningstältet med vepor och banderoller samt producerade informationsmaterial i form av broschyrer, vykort, rollups, affischer m.m. Vi har även satt ihop en frågetävling för vuxna och en rittävling för barn. Tältet var välbesökt, liksom seminariet som arrangerades i samband med mässan, och många – både vuxna och barn – deltog i tävlingarna.

Hurra! har även utvecklat en webbportal för den nya hamnen, stockholm-nynashamn.se – gemensam för Stockholms Hamnar, NCC och Nynäshamns kommun. Här läggs uppdaterad information ut på löpande basis. Hurra! kommer även fortsättningsvis att producera informationsmaterial om Stockholm-Nynäshamn på Norvikudden. Byggstart är beräknad till 2008 och driftstart till 2011.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies