Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Nordic Rail och Future Transport 2007

Fackmässan Nordic Rail arrangeras vartannat år på Elmia i Jönköping och har utvecklats till den naturliga mötesplatsen för hela järnvägsbranschen. Senast det begav sig, 2005, lockades närmare 3500 besökare.

2007 års mässa går av stapeln den 9–11 oktober. En helt ny del av mässan är Future Transport som fokuserar på utveckling och tendenser i transportbranschen.

Som alltid inför Nordic Rail arbetar vi för högtryck med att designa och producera montrar med innehåll för flera av våra kunder; SweMaint, Gävle Godsvagnservice, Järnvägsforum, ÅF och SCT Europe.

Vill du också vara med och forma framtidens transporter? Vi hjälper dig gärna. Självklart kommer resultatet att presentas på hurra.se senare i höst.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies