Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

JM väljer Hurra!

Vi är glada och stolta för att JM – Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden – vill inleda ett samarbete med oss!

JMs verksamhet är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. De arbetar även med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet.

Vårt första uppdrag var att ta fram utställningsmaterial som ska användas för rekrytering. Syftet var att hos studenter väcka intresse för att rbeta hos JM, som strävar efter att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi hälsar JM välkomna som kund hos oss på Hurra!.

JM - rullplanscher

JM - bildvägg

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies