Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Utställning om framtidens Nynäshamn

Utställning om framtidens NynäshamnUtställning om framtidens NynäshamnUtställning om framtidens NynäshamnUtställning om framtidens NynäshamnUtställning om framtidens NynäshamnUtställning om framtidens Nynäshamn

Nynäshamn står inför en spännande utveckling. Vägnät och järnvägsspår byggs ut, och på Norvikudden etableras en ny godshamn med företagspark. Samtidigt satsar kommunen stort på näringsliv, bostäder och turism. I januari invigdes en permanent utställning om framtidens Nynäshamn i Folkets Hus i Nynäshamn.

Utställningen är framtagen av Hurra! och drivs gemensamt av Stockholms Hamnar, NCC, Nynas Petroleum och Nynäshamns kommun. Här presenteras pågående och planerade projekt samt vilka effekter dessa har för kommunens invånare och företag.

Vi håller även på att ta fram skyltar för Järnvägsinspektionen och Vägverket med information om utbyggnad av Väg 73 och Nynäsbanan som ska ingå i utställningen. All information kommer att uppdateras efterhand som projekten utvecklas.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies