Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Framtidens hamn i Östersjön

På Norvikudden i Nynäshamn bygger Stockholms Hamnar en ny godshamn. I januari 2008 invigdes en permanent utställning om framtidens Nynäshamn i Folkets Hus i Nynäshamn. Bakom utställningen står Stockholms Hamnar i samarbete med NCC, Nynas och Nynäshamns kommun.

På utställningen presenteras den nya hamnen, med anslutande företagspark, som byggs på Norvikudden samt andra aktuella projekt i kommunen. Rollups, annonser, broschyrer m.m har tagits fram av Hurra!.

Med anledning av den nya godshamnen har Hurra! under 2007–2008 producerat en stor mängd informationsmaterial; foldrar och broschyrer, annonser, utställningsmaterial m.m, för Stockholms Hamnar. Läs mer om Stockholm-Nynäshamn, Norvikudden på stockholm-nynashamn.se.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies