Framtidens hamn i Östersjön

På Norvikudden i Nynäshamn bygger Stockholms Hamnar en ny godshamn. I januari 2008 invigdes en permanent utställning om framtidens Nynäshamn i Folkets Hus i Nynäshamn. Bakom utställningen står Stockholms Hamnar i samarbete med NCC, Nynas och Nynäshamns kommun.

På utställningen presenteras den nya hamnen, med anslutande företagspark, som byggs på Norvikudden samt andra aktuella projekt i kommunen. Rollups, annonser, broschyrer m.m har tagits fram av Hurra!.

Med anledning av den nya godshamnen har Hurra! under 2007–2008 producerat en stor mängd informationsmaterial; foldrar och broschyrer, annonser, utställningsmaterial m.m, för Stockholms Hamnar. Läs mer om Stockholm-Nynäshamn, Norvikudden på stockholm-nynashamn.se.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies