Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

The Synthetic Family

The Synthetic Family är ett Stockholmsbaserat konsultföretag med inriktning på förändringsarbete. För deras räkning har vi bland annat producerat säljmaterial i form av en serie produktblad med ny grafisk form.

Produktbladen presenterar företagets verksamhet och tjänsteutbud. Materialet är avsett att användas i säljsituationer, till exempel att lämna efter sig vid kundmöten. Vi har tidigare producerat ett antal annonser och trycksaker för The Synthetic Family.

The Syntethic Family - produktblad

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies