Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Skepp ohoj i Nynäshamn

Ostindiefararen Götheborg är alltid en riktig publikmagnet och den 28/6 – 2/7 kunde hon beskådas i Nynäshamn.

Förutom att se närmare på det vackra skeppet kunde besökarna ta del av en rad roliga aktiviteter i hamnen. Stockholms Hamnar hade givetvis ett tält på plats och Hurra! utformade dess innehåll. I tältet fanns möjlighet att bläddra i Hurra!-producerade broschyrer om Stockholms Hamnar och för tävlingssugna i alla åldrar hade vi tagit fram tävlingar där man kunde vinna fina sjöfartsrelaterade priser.

TävlingsfolderTävlingsfolder

Rullplanscher

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies