Stockholms Hamnar värd för världskonferens

Stockholms Hamnar värd för världskonferensStockholms Hamnar värd för världskonferensStockholms Hamnar värd för världskonferens

Stockholms Hamnar var värd för IACP:s elfte internationella världskonferens: ”Cities and ports innovating for an inter-dependent future”. Eftersom Hurra! är Stockholms Hamnars huvudbyrå stod vi för interiör och skyltar på konferensen, bland annat en stor fasadvepa. Deltagarna på IACP:s konferenser är främst beslutsfattare i städer och hamnar från över 50 länder.

Konferensen i Stockholm ägde rum på Norra Latin den 23 – 27 juni och samlade mellan 300-350 deltagare. Temat var samverkan mellan städer och hamnar i förnyelse för en framtid av ömsesidigt beroende. Under konferensen presenterade Stockholm både genomförda och planerade projekt, alltifrån Hammarby Sjöstad till Värtahamnen, kryssningsterminalen i Frihamnen och Norviksuddens utbyggnad i Nynäshamn.

IACP står för The International Association Cities and Ports, och är ett internationellt nätverk av städer och hamnar med 190 medlemmar representerande 35 länder över hela världen. Medlemmarna är städer och lokala myndigheter, hamnar, specialister från sjöfartssektorn, arkitekter och stadsplanerare, finansiella bolag, universitet, forskningsinstitut, forskare med flera.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies