Hurra! och Gisys nya samarbetspartners

Svensk TrafiktidningVårt första projekt tillsammans var att utarbeta en ny grafisk form för Svensk Trafiktidning – en medlemstidning utgiven av Saco-förbundet Trafik och Järnväg.

Gisys affärsidé är att modernisera och effektivisera medlemsorganisationer. Gisys utvecklar, inför och förvaltar IT-lösningar som stödjer verksamheter som helhet eller specifika och avgränsade verksamhetsområden.

Som samarbetspartner åt Gisys hjälper vi dem med bland annat grafisk formgivning, trycksaksproduktion och webbdesign. Vi kommer också att kunna bistå Gisys med strategisk marknadsföring, reklamproduktion och PR. Vårt första projekt tillsammans var att utarbeta en ny grafisk form för Svensk Trafiktidning – en medlemstidning utgiven av Saco-förbundet Trafik och Järnväg.

Tillsammans kompletterar Hurra! och Gisys varandras verksamheter och kan nu erbjuda våra kunder ett bredare tjänste- och produktutbud.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies