Hurra! jobbar med Volvo Ocean Race

Startskottet för Volvo Ocean Race har gått, vilket betyder att vi på Hurra! rejsar för fullt med att producera material inför seglingstävlingens ankomst till Stockholm i juni 2009.

Hurra! är med och marknadsför Volvo Ocean Race Stockholm Stopover 14 – 25 juni 2009. Vi arbetar i projektledningsgruppen som handplockats för att driva och genomföra Stockholms största evenemang 2009. Tillsammans med bland annat Stockholms Hamnar jobbar vi nu med planering, strategi och grafisk formgivning. I vår produktion för Volvo Ocean Race ingår bland annat trycksaker, filmer, mässmontrar och marknadsföringsmaterial. Allt produceras enligt vår utarbetade grafiska profil. Det är alltså spännande månader som ligger framför oss tills segelbåtarna kommer till stan nästa sommar. Vi ses där!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies