Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Nu kan du och 500 miljoner till se vår reklamfilm

Hurra! har tillsammans med Edinim Produktion skapat en reklamfilm för Stockholm som kommer att sändas i Nordamerika och Asien. Det innebär att cirka 500 miljoner människor kan se filmen.

I vårt uppdrag för Volvo Ocean Race ingår även produktion av ett antal filmer. Reklamfilmen för Stockholm är först ut och den hade premiär i tisdags i samband med en pressträff för Volvo Ocean Race. Stockholms stad har beställt filmen och syftet är att marknadsföra Stockholm som i första hand affärsregion men också för att öka intresset och positionera Stockholm på kartan. Filmen ingår i att stärka varumärket ”Stockholm – The Capital of Scandinavia”.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies