Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hjälpmedelsinstitutet ny kund hos Hurra!

Ytterligare ett statligt verk väljer Hurra! som sin kommunikationspartner. I konkurrens med fjorton andra reklambyråer vann Hurra!, tillsammans med två andra byråer, anbudstävlingen som fullservicebyrå åt Hjälpmedelsinstitutet, HI.

Hurra! ska under de närmaste två åren, med option på ytterligare ett år, leverera idéer, grafisk form, trycksaker, webblösningar och utställningsmaterial åt HI.

Vår vana från bland annat Energimyndigheten, Stockholms Hamnar och Svensk Fjärrvärme var en av anledningarna till att HI valde oss. Vi ser fram emot att sätta igång samarbetet!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies