TYA skapar mötesplats för transportbranschen

TYA-kampanj för Transportjobb.nuTYA-kampanj för Transportjobb.nuOmslaget till folder om Transportjobb.nuUppslag ur folder om Transportjobb.nu

TYA – Transportfackens yrkes- och arbetsmiljönämnd – satsar på att göra det lättare för både arbetssökande och företag i branschen att hitta varandra. Sedan den 1 november finns transportjobb.nu, en webbplats som är skapad för transportbranschen. Hurra! har producerat marknadsföringsmaterialet.

Transportjobb.nu uppfyller det stora rekryteringsbehov som finns inom transportsektorn. Målsättningen med webbplatsen är att skapa en välbesökt jobbförmedling för såväl företagare som arbetssökande. Målgrupperna är arbetssökande och arbetsgivare inom åkeri, taxi, terminal/lager, miljö, flyg, hamn/stuveri och petroleum/däck. I första hand är tjänsten tänkt för företag i transportbranschen som är anslutna till TYA, vilket de flesta företag i branschen är.

Hurra! har i samband med lanseringen av transportjobb.nu tagit fram annonser, rollups och banners samt skrivit pressmeddelande.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies