Volvo Ocean Race Stockholm Stopover visade sig på Scandinavian Boat Show

Volvo Ocean Race Stockholm Stopover på Scandinavian Boat ShowVolvo Ocean Race Stockholm Stopover på Scandinavian Boat Show

Den 5 – 9 november ägde årets Scandinavian Boat Show rum på Stockholmsmässan. Volvo Ocean Race Stockholm Stopover fanns på plats för att berätta om världens tuffaste världsomsegling i allmänhet och om hamnstoppet i Stockholm. Hurra! stod för idé, design, innehåll, produktion och uppbyggnad av mässmontern.

Få mässbesökare kunde undgå de karaktäristiska Volvo Ocean Race-seglen som tornade upp sig över mässmontern. Många ville veta mer om vad som händer under hamnstoppet i Stockholm den 14 – 25 juni 2009. För detta ändamål hade vi på Hurra! tagit fram en folder med detaljer kring evenemanget. Ett flertal besökare passade även på att anmäla sitt intresse för att jobba som funktionär under Volvo Ocean Race Stockholm Stopover. Om du också är sugen på att vara delaktig i seglingscirkusen när den kommer till stan kan du gå in på www.oceanracestockholm.se och anmäla dig. Det kan vara det mest spännande du upplever i sommar!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies