Vi ses i A06:20!

VO 70 på Allt för sjön 2009 När du besöker Allt för sjön under den kommande helgen eller veckan får du inte missa att gå ombord på mässans största båt: Ericsson 1, en äkta VO 70 som deltog i Volvo Ocean Race 2005 – 2006. Du hittar den i Volvo Ocean Race Stockholm Stopovers monter A06:20.

VO 70 är 70 fot lång, det vill säga 21,4 meter. Masten är över 30 meter hög. Svängkölen är 4,5 meter djup och båten väger 14 ton. När båten har alla segel hissade är segelytan 855 kvadratmeter, motsvarande tre tennisplaner. Mast och segel kan tyvärr inte beskådas i sin fulla prakt på mässan.

Volvo Ocean Race är en av världens största idrottstävlingar. Sett till antal besökare och medieexponering tillhör tävlingen de tio största sportevenemangen i världen. När Volvo Ocean Race befinner sig i Stockholm den 14 – 25 juni beräknas uppemot en miljon människor besöka evenemangsområdet.

Hurra! arbetar i projektledningsgruppen som har handplockats för att driva och genomföra Volvo Ocean Race Stockholm Stopover. Tillsammans med bland annat Stockholms Hamnar arbetar vi med planering, strategi och grafisk formgivning. I vårt uppdrag för Volvo Ocean Race Stockholm Stopover ingår bland annat trycksaker, filmer, mässmontrar och marknadsföringsmaterial. Allt produceras enligt vår utarbetade grafiska profil.

Allt för sjön pågår 28 februari – 8 mars.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies